Jul 6, 2009

KLCC

2nd Day di KL:
Kebetulan ada free time lepas abis conference... Kami pun apa lagi... terus ke klcc.. yelah dah lama tau tak jejak klcc ni... Kami bawak tasya ke petrosains.. Suka lah dia... Tasya masuk ngan Pak Cik dier.. Kami bertiga berjalan2 la dlm klcc tu, sambil survey2 barang. yelah, belum mega sale kan, so rega masih mahal.... duk asyik berjalan, terlupa plak nak amik gambo... so, sikit jer la gambo kami... 6 hari kami di kl duk asyik ronda shopping complex jer, tu pun tak abis ronda....

Ni tasya posing kat petrosains, jenuh pakcik mengejar dia.... Ajak masuk tempat dinasour takut.... ish ish ish..

kami kat belah kolam sana....
mujur la dtg time tak mega sales, kalau tak.......... hihihihihi




.

4 comments:

JuJue said...

last skali p petrosains kan..zaman bila ntah..? masa mula2 bukak dulu kot. tingin gak nak bwk akid..ok tak umor 3yr gi..?

Anonymous said...

tak sesuai dgn budak bwh 7 tahun

Anonymous said...

kalau bawa budak2 better p tengok dinosaur

shima said...

first of all, congrats on your presentation at amc..... go dora go!!!
naper tak bawak tasya gi aquaria? lagi best dr petrosains, yelah budak2 baya tu tak minat lagi nak tengok menda2 dlm petrosains tu....

satu lagi, update la cepat2 blog ni..... we want more!!!