Jul 3, 2009

Kami ke Ikea

Oleh sebb mama ni tak pernah gi ke ikea, so entry ni khas utk org jakun mcm mama la... hahahahaaaa.... Dah jejak jer hotel, terus pulun check in dan vroom vroom vroom ke ikea.... Kami mintak ucop aka Pak Cik Tasya to be the driver......thanx a lot yer Pak Cik.
Sampai kat sana, mama pun ngan muka tak malu siap posing depan kea.... hahahaaa.. punyerlah excited.... Sebelum pergi shopping, singgah mkn dululah.... Terus mama angkut kek daim tu.. sedap.. Abah makan herbs salmon.. sedap n Pak Cik mkn meatballs.. Kami try mcm2, n mcm byk blog cerita, ikea's currypuffs ia a must.... Sedap currypuff dia, dalam tu ada telur rebus ghupanyer....
Tasya sempatla posing dlm tu..
Actually kami byk amik gambo dlm tu tapi tak perlulah letak kat sini, karang org kata confirm mama ni jakun plak....mua haha...
Faris Adib main sensorang.

Teringin nak kitchen cabinet ni, tapi camner nak angkut bawak balik penang?????

Blh amik idea utk bilik Tasya....
.

7 comments:

mimie said...

mimie pun suka ke ikea sis!!!
mesti borong sakan ni kan.... :)

leena said...

dora, ni mesti memborong sakan kat ikea.. penuh tak boot kereta??
hahhahaa.. apasal tak letak hasil rembatan?? blh cuci mata....

theadams said...

oh ye karipap itu satu kemestian!!!and u guys shud pegi the curve kat sebelah tu..pegi makan cupcakes kat the apartments..my fav. cupcakes and segala mcm makanan..and Tish favourite is Bubba Gump Shrimp..

NaDiaH SiDeK said...
This comment has been removed by the author.
NaDiaH SiDeK said...

rajinnya la kak dora sekeluarga jln2 :)

NaDiaH SiDeK said...

kak dora..ada award utk akk..sila ambil kat blog nadiah ek :)

aZFaDora said...

Kak Dora..saya slalu jugk g IKEA tp bukn nk soping..tp g makan..hehe..Dime cake tu is my favourite!!..best kan..u should try meatballs IKEA..mmg akak akn dtg lagi nnti..hehehe..