Aug 10, 2010

URGENT: Personal Assistant Wanted

Candidate Must:
  1. Be able to speak, read & write in english
  2. have good command of microsoft office
  3. be willing to travel
  4. have a valid "Class D" driving license
  5. able to fill-in questionaires

Free accomodation available (Block D HAMNA FLAT, Sungai Dua, Penang).
Tenure: 10 months.

Interested - please call Dr. Eshrat Hussain Basri 010 3797925

----------------
Disclaimer: This blog and it's blogger takda kena mengena dengan Dr. Eshrat di atas. Kami cuma tolong iklankan saja. Deal betul2 dengan dia sebelum setuju menerima kerja ini.

Jun 1, 2010

May 30, 2010

Mr. President's hair cut

first time ke kedai gunting rambut.
mula-mula ok, lepas gunting sebelah, nangis pulak!

May 29, 2010

AB Coffee

Pricing - perasan fine dining!
Kopi - white coffee sedap. Tak manis. Lemak berkrim.
Nutmeg juice - sedap! Manis dan rasa pala tu naik.
American Combo- not american portion. Biasa2 je rasanya. 2 sosej goreng. Telur goreng. Sekeping roti bakar. Ham.
Toast- ok la.
Brownies- sedap kata Tasya. Dia makan habis.

Total= RM22.20
Conclusion - sama ja rasa dengan kedai lain. Nothing exceptional.

Lokasi - AB Coffee @ university place, luar usm, jalan bukit gambier, gelugoq, Penang.
Sent from my BlackBerry® smartphone

May 25, 2010

Testing satio capabilities

Test pics editor n messaging.
Picture taken using satio 12 mp camera.

Boleh baca emel ni maknanya ok le ;)

May 23, 2010

Testing satio capabilities

Test camera dan emel capabilities!
Kalau boleh baca posting ni kira success la!

Apr 27, 2010

I'm Baaccckkkkkk....... & new entry: JJCM di Azuma

Akhirnya, setelah berkurun lama tak update blog ni, tuan punya blog pun membuang sawang yg penuh dlm blog ni.... keh keh keh.... lama betul tak jenguk blog ni.... Bz, ditambah ngan penyakit M... and lastly ada suprise utk kawan2 blogger sumer.... Tasya n Faris Adib nak dapat adik lagi.... hahahahaa.... kebetulan rezeki kami, kami terima ngan hati terbuka....

Tak syok baca blog takder gambo kan, so cuci2 mata tengok gambar kami makan kat restoran jepun, Azuma ok.... hehehehee...

JJCM- Azuma Japanese Restaurant, Queensbay Mall

tengok ni faris adib dah tak sabar nak makan... dia paling suka nasi ngan ebiko, berebut ngan si kakak.

tasya plak tersilap amik ebiko yg rm8 sepinggan, dah makan baru terperasan eh ni ebiko yg mahal... hahahhaaa, mujur pastu amik yg biasa jer....
ni namanya blue mountain rasanya. ala, biasa jer rasanya...
mama amik strawberry coffee, ok gak rasanya, tapi tak rasanya kopinyer pun....
tengok si faris duk tak sabar nak makan....
ni black pepper yg sedap.
mama amik set unagi.. suka mkn unagi... :)
makan time
faris adib tak puas ati kena makan muffin... hahahhaaa

abah amik chicken & beef apa ntah.. macam satay jer, tapi abah kata sedaaappp... lupa nama apa...
tak tau la kenapa kitaorg lagi suka mkn kat sini dr sushi king... mungkin nice ambience kut....
overall: good food, nice place to eat
so, korang pergi la try... gerenti sedap..... :)