Dec 24, 2009

congratulations to my niece!!!

woo hoo!!! hari ni result pmr dah keluar....
my niece dapat 7A 1B!!! congrats ainaa!!!

semoga cita-cita aina nak jd pilot tercapai.... amiinnn...

Dec 20, 2009

It's My Birthday Today....



Daha lama betul tak update blog ni... Sebb ada special occasion, terus laju jer upload gambo... hihihi...
Korang mesti dah tau kan apa yg special, tengok gambo kek atas tu pun dah tau.... Alaaa. dah makin tua, tapi masih vogue lagi (vogue sgt ker?? hehehehe... perasan vogue jer)...
Kebetulan this year birthday jatuh hari ahad, so my hubby ajak kitaorg lunch kat chili's... lama dah tak gi mkn sini, sebb malas nak meredah jam kawasan gurney ni... hihihi...
tapi sebb special occasion kan, haruslah pergi... heheheee... sebelum tu hubby bagi hadiah coklat ni... sedap nyer, maklumlah dark choc. my feveret...mmmmmm.....
kitaorg order JalapeƱo Steak Quesadillas, Pepper Fish, Spaghetti n Chicken Buffalo Wings...
Lepas tu, bagi mkn celery kat Faris Adib, punyalah pulun dia gigit. biasalah duk asah gigi dier.. sekrg dah tumbuh gigi 5 btg tau...

choc yg best

sempat posing dulu seblm ke chili's
'Hi....'

dah sampai ke destinasi.. :)
mmmm.... nak mkn apa ek?
tasya kusyuk color...

posing dulu... tunggu mknn sampai..
eh, berry abah laa...
tengok faris adib main sendiri, nak lompat2 dlm stroller dia... mmmm


yeay, mknn dah sampai

tasya suka sgt mkn spaghetti

mama mkn chicken wing
JalapeƱo Steak Quesadillas, try la.. sedap gak...
sedap

faris adib dah excited nak main jer....


tengok tu, dah tak sabar nak kuar...

mama mkn, abah plak tlg jaga faris adib, sempat dia snap gambo mama ni...
dah abis mkn, kitaorg jalan2 kat situ, abah nak belikan hadiah ni.. tapi tak der plak yg berkenan di hati, masa duk pegang2 handbag, faris adib plak nangis nak susu...
so, kalut cari tempat nak bf bb, last2 pegi surau jer... bg susu n solat pastu terus balik sebb dah penat berjalan, lagipun tasya dah tidur elok jer dlm stroller faris adib....

Hadiah tu lain kali blh cari, bukannya B tak pernah beli, ye tak.. ada can la jalan tempat lain plak.. hihihi...

Nov 19, 2009

Faris Adib dah 8 bln....


"Alo kawan2.... nama saya faris adib, umur sy 8 bln. saya ada kakak, kakak sy pun notti, suka kacau saya n mama.... sekrg, saya dah boleh duduk.. tak lama lg blh la jalan plak... :)
hobi saya sekrg pusing satu rumah, laju woo saya merangkak...
kdg2 mama panggil saya koala sebb saya suka melekat kat mama saya... hihihi...
so, kakak tunggu saya blh jalan ok... time tu saya akan lawan2 ngan kakak, kakak jd monster, bagi saya plak jadi ultraman.."



Nov 18, 2009

Birthday Gift for my hubby....

Lama btul tak update blog ni... lepas raya terus bz... sekrg lega sikit...
wokey, inilah dia present for my hubby... :)
akhirnya blackberry juga menjadi pujaannya...
mula2 hubby nak tunggu nokia e72, tapi punyalah menunggu, masih tak launch kat m'sia....
pastu dia berkenan samsung tak ingat model mana, bila email kat samsung, dorg kata model tu takkan masuk m'sia... huh...
so, last2 cari punya cari akhirnya terpikat la kat berry ni....
my hubby suka hp yg jenis qwerty ni, so limited la choicenyer kan...
amik jenis curve, sebb tempat tekan kat tgh tu guna optical trackpad, ala mcm touch pad kat laptop...

so, hubby enjoy your gift ok...
nanti turn saya plak... wink wink....





Oct 8, 2009

Happy Birthday B!!


All of my faults you overlooked
Or not seen
Thoughtful of my feelings
You have always been

When I'm down in the dumps
You always bring me back
With your magical touch
You know how to make me laugh

Thank you for standing behind me
In all that I do
I hope you're as happy with me
As I am with you

My deep love for you
Will remain and not grow old
Deep in my heart
Forever it will hold

Happy Birthday My Love.....




Oct 7, 2009

Raya Pertama di Kedah



Salam Aidilfitri kawan-kawan.... Lama betul tak update blog ni... Biasalah, musim raya kan, makan, makan, makan.... Ni gambar kami masa raya pertama... kalini turn raya umah B dulu.... raya ke3 baru beraya kat kb.... Mama plak terlupa nak snap gambo byk2... so, ada sikit jer gambo... huhuhu.. ni gambo tasya n faris adib posing ngan paklang n pak su dier.
faris adib n pak su
tasya paling happy sebb mak tuk buat kek birthday kat dia utk potong masa pagi raya tu.. tak sempat nak tunggu sumer org balik dr sembahyang raya, terus dia potong kek dia....
faris adib teringin kek.. hihihi