Jul 16, 2009

JJCM - Krispy Kreme, Vivo n Carls Jr.

Entry kali ni kisah kami makan kat 3 tempat... senangla, 3 in 1 entry...
First citer pasal donut (donut lagiii......) Kami ke Krispy Kreme kat Mid Valley.... Alahai omak.... punyalah manis nyer donut ni.... rasa mcm nak terpengsan gitu... tapi yg original glaze dia sedap.... roti dier memang lembut la, cuma kemanisan dia tu dah tahap terlampau.... mungkin org lain suka, tapi akak tak suka laaa..... big apple donut juga dihatiku, kan nadiah..... sekrg diorg ada promotion sempena berapa thn kedai dia kan.. so korg pergi n try la donut dier kay....
food review: so soft but the fillings so sweet to me....
ambience: cool, i like the deco....

ooopppsss, terlupa amik gambo anak-anakku la.. macammana blh berlaku ni.....



Tempat ke2: Vivo , american pizza n panini
kami pergi try plak kedai mkn ni.. kebetulan takder kat penang, so try jer la...
tengoklah tasya duk panjat pak cik...

tasya yg seronok mkn spageti

ni pulut yer... tapi sedap gak mkn mcm ni...

food review: nice food.... u guys should check this out ok....
ambience: calm, evertyhing in white, i like the deco...

Tempat ke 3: Carls Jr.
Oleh sebb kat Penang takder Carls Jr, maka kami pun try kat sini... Oooppsss. lupa nak bgtau... Kami bukanlah makan semua ni dalam sehari.. Semua citer ni semasa kami ke kl seminggu tu... Pecahla perut kami kalau semua ni melantak dlm satu hari.. hihihi.....
Abah Tasya siap bgtau Tasya kat sini burger paling besar di dunia.... Punyalah semangat budak tu nak tengok..heheheheee... Kami try burger nama superstar, yg lain tak ingat dah namanyer.. hahaa... tapi besar betul gak burger nya., mama tak larat nak abiskan burger...

tasya sayang pak cik
sedap nampak abah makan burger....
bergegar plak gambo
.....



4 comments:

Anonymous said...

carl jr. Hyped je lebih!

zetty said...

semua mknn nampak sedap.. kena pergi ni.... ;)
kim salam peluk cium kat bb tau....

ip said...

saya pun suka big apple donut.... salam pekenalan...

Bang Un said...

chop masa ni kurus lagi. boleh makan Carl's Junior lagi. La ni tak cukup lah kot Carl's Junior tu! hahaha