Jul 20, 2009

JJCM- Korean food

weekend lepas kami jjcm kat gurney plaza... kebetulan dah lama kami tak mkn korean food, so kami cari kedai mkn korean laa.... ghupa2nyer zing dao dah merge dengan breeks cafe kat sini.. kami pun masuk jerla.... kami order korean food, chicken bibip, beef bulgogi, spageti marinara, airnyer kariscino, ppermint mocha n blueberry mocha... aiskrimnyer kami amik yg kecik jer, tak larat nak abiskan... airnya sedap.... slurp slurp slurrppp... mknnnya memang lagi la sedap...
tengokla abah tak nampak kiri kanan dah.... :)
nasi mama, chicken bibip...
abah punyer....
mama pun bersedia nak mkn..... tak reti guna chopstick mcm abah, so pakai jerlah fork n spoon...

tasya nak spageti, last2 kami yg mkn perabis sebb portion nyer besar.

aiskrim yg kecik jer kat dlm gambo, bila dapat, punyalah banyak.. namanya mini attack, ada massive attack. yg tu tak tau la berapa org blh perabiskan....
cantik deco dier
adik yg lapar.....

..

2 comments:

Mummy Nini @ LyNN said...

Waaa... sedapnya.. tetiba teringin nak rasa Korean Food.. never in my life.

dora said...

trylah lynn... sedap tau.. kami ni memang suka try mknn...mana tau, sekali cuba, nak lagi... ;)