Jul 6, 2009

Blogger Award - Friendship



Dapat tag daripada Nadiah.... thanx a lot Nadiah!!!


1. Copy badge "2009 Cute's Blogger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.


Award ni dapat dari Nadiah...

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya(anda di-tag)


1. Anak tengah dari 3 beradik....
2. Baru dapat 2 anak, sepasang...
3. Umur dah 31 thn ++..... (tak cukup 32 lagi sebb lahir december kan.. ;)
4. first impression org akan kata saya ni sombong tapi sebenarnya taaakkkk.... jenis muka masam kut.... sebb tu ada pepatah 'don't judge a book by it's cover....hihihi"
5. suka belajar menda2 psl komputer...
6. minat kaler itam n purple...
7. Masa kecik sampai ke form 5, peminat artis hong kong... esp. andy lau... sekrg takler, dah tua... takder minat2 artis dah... hihihi...
8. suka dengar lagu alternatif, pop, rock, hip hop... sekali sekala layan r&b.....
9. Hobi suka main game n tidur... sekrg dua dua payah nak buat.....
10. Sekarang baru minat kumpul fridge magnet, so kepada kawan2 yg ada hobi sama, kalau ke mana2 tu bagitau la, boleh saya order f.m ni....

Ok lah dah abis pun 10 fakta/ hobi pasal saya...


4. Anda perlu memilih 6-7 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

The Blogger Award Friendship goes to :

  1. Kakak
  2. Niza
  3. Azfadora
  4. Lyn
  5. Ibu Arifa
  6. Zakiah
  7. Shay

2 comments:

ibu_arifa said...

terima kasih kak dora...suke..suke :)

theadams said...

thanks Dora..