Jun 29, 2009

Sesi makan makan di Radix Oriental Cuisine

Dah lama tak update blog.. Sebenarnya kami ke kl seminggu, mama ada conference... So sementara nak upload pasal sesi jln2 kami kat kl, mama letak kisah kami mkn kat radix oriental cuisine dulu...
Weekend tu kami balik kg, so sempatla berjalan2 ke pekan SP... Masa tgh ronda kat jakel alamoda tu, ternampak la plak kedai ni.... so hubby apa lagi, ajak try food kat situ..







Orang ramai gak mkn kat situ... Yang penting halal la kan.... Kami dpt meja kat belah tepi kiri... Nice deco... Makanan plak ada siap berset2 so pilih jerlah... Kami amik pakej 2, ada sizzling beef, kami tukar amik Fish cooked Nyonya Style, Sayur Campur, n kerabu mango.... sedap. Bhgn air dia kureng sikit, sebb takder kopi selain radix.. hahahhaaa.. dah nama pun radix takkan nak buh kopi lain... So kami pakat amik fruit juice..







Overall the food is good, delicious except mix vege.... N the ambience is very nice... So guys, give it a try.. maybe you'll like this restaurant very much.. this shop is near to Alamoda Kedai Kain, located at Jalan Lagenda Heights Sungai Petani...

1 comment:

NaDiaH SiDeK said...

wah...dh ada radix oriental cuisine lak. selama ni hny tahu radix fried chicken je..