Jun 8, 2009

7 Jun 2009 - Yus's Wedding

Kami ke kenduri Yus.... Actually Yus ni ex-colleague mama.... Tasya suka sgt kawan ngan dia.. Yus ni pandai layan budak2 laa....Kitaorg sampai dlm 2.30 pm gitu.. Biasalah belah gurney ni jalan jem sikit... lebih2 lagi weekend+school holidays... Geng2 ex-colleague mama yg lain sumer dah ada.. Diorg dtg berkonvoi, ada anak kecik leceh la nak ikut berkonvoi sekali... Faris Adib memang well behave laa... tak padan ngan umur... Bagus betul... Walaupun cuaca panas, dia senyap n tegur2, borak2, ok jer... Bila kami dah masuk dlm kereta, baru dia tidur, tu pun kejap jer... Makanan, as usual kalau Kak Aisyah masak, memang sedap, tip top....
tempat berlangsungnya kenduri....

good boy mama masa makan ni....
sesi mengambil gambar ngan pengantin
geng2 berkumpul nak amik gambar beramai2... tapi baru 2 family yg join...
lepas tu tasya nak main kejap, mujur ada tmpt mainan, so kami duk kat situ jap...
lepas tu kami balik..



adik pun tidur.....
------------------------------

5 comments:

Mimie said...

baik betul faris adib ni yer... sekarang ni memang byk betul kenduri kawin... biasalah, school holidays...

Anonymous said...

awat satu gambaw ja keluaq?
tersangkut dengan post yg sebelumnya tu....
adjust balik posting tu

hafiza said...

mrskhairur ni nampak makin slim la... penat jaga anak ker???

lisa said...

u got a cute boy.....

Anonymous said...

agaknya nokia aku ni tak compatible kot. Nampak satu gambar je