Jun 30, 2009

amc

Mama nak kena present paper kat sini, so bawak la family sekali boleh gak gi jalan2... lagipun faris adib on bf, wajib bawak dier... Ni gambar kami sekitar tempat mama conference... Masa nak present terasa jantung nak jatuh, mujur la ok jer. Ni 1st time mama nak present paper. International plak tu...... pastu terasa lega sangat2.... masa sesi QnA plak, hentam sajalah labu... Tengoklah gambar mama masa 5 hari conference....

Posing kat kereta sapa ntah...
Senget2 muka mama nak amik gambo...
Masa ni anak2 duk ngan bapaknya... Mama lone ranger jer gitu...

Name tag mama....
Dewan nilah mama present...
Faris Adib yang tidur jer macam tau tau mama ada kerja...
Tasya duk sibuk main troli kat kawasan org jual buku...
sekitar kat kawasan pwtc
Tak byk gambar pun ambil.. Nanti org kata ni dtg berposing ker dtg conference??? mua hahahaa...

4 comments:

nasazfrog... said...

kena present apa ek sis,, ke hadirkan diri je,, ke kena bercakap dpn audien.. :) anak tak meragam ok la leh bawak jalan2 sekali...:)

rahsia said...

sbb cemerlang boss dah suruh present lg nanti di cosmed. Tahniah mama

dora said...

nasafrog: akak kena present paper yg dah buat, lepas tu, dengar n tengok org lain present plak... kalau dpt peluang, try la gi conference tau.. tak buat paper, cuma jd peserta pun berbaloi..

rahsia: tq, ni mana tau nih.... syyyyy....

mimie said...

congrats sis.... publish paper byk2 tau,.... nanti ada la can present kat oversea plak....