May 11, 2009

On mother's Day

--------------


First of all I wanna wish Happy Mother's Day to all mothers out there!!!!

Lama betul tak updated this blog... Yuppp... kan mama berpantang.... My broadband connection have problem and thank God it’s been fixed. Boring tahap gaban tau duk umah takder internet... mujur takderla lama mana,so tenggok csi, kardashian la, biggest loser la, pastu layankan jerla citer lipstick jungle.. waaahh, best gak citer tu, selama ni tak pernah tengok... eh, dah melalut, kata nak citer psl hari ibu ni..

So kita start ngan citer masa weekend dulu la.... kitaorg celebrate mother’s day at queensbay mall... hubby treat me for lunch at tgif.... after melantak session, hehehehee.... we all pun jalan2 la dlm tu.. yer la, nak buat apa lagi, window shopping jerla...

Faris Adib terliur tengok mknn, minum jerlah susu mama.. :)

kakak posing....

Jeng jeng jeng, tiba2 hubby ajak gi kedai jam, as a mother’s day gift.. waahhh, tq B, sayang awak...

Sebab asyik2 beli swatch, baby G, sampai kawin pun bb G, kali ni pilih Guess plak.. siap ada bling2... hehehe.. tukar selera, yelah tak sedar umur dah tua anak dah 2, perasan nak pakai bb G lagi... cantik tak jam baru saya???



------------------------------

4 comments:

NaDiaH SiDeK said...

happy mother's day kak dora!!! =)

JuJue said...

alamakkk best nya dapat jam!! ni bagi list macam2...satu pon tak dapat lagi nih! nampakkk nyaa pospone p mother's day tawun depan pulok laaa nih...haiiya.. takdir.

dok mana nih? leh la ajak dating nih

Mummy Nini said...

Wahhh.. memang cantik itu jam.. bling bling ghitu. Guess.. mesti mahal tu.
Untungnya Dora dapat anak sepasang.. dah berapa bulan si kecik tu? Kakak dia plak berapa tahun?
Selamat berkenalan yer..hehehe

dora said...

tq sumer...
mummy nini: yg sulong dah nak masuk 5 thn, yg no2 baru 2 bln... nini plak bila nak dpt adik???