Feb 7, 2011

Tari Cafe @ Penang





Kebetulan Mak Tok Tasya datang dgn Pak Cik, so kami saja2 ajak pegi makan kat Tari Cafe...
bukan org penang la kalau tak kenal tari cafe ni... :)
sebenarnya, dah lama gak kami tak pergi, maklumla kat belah tanjung tokong sana...
makanan kat sini sedap2 gak... ada western & malaysian food (yelah, sebb ada nasi goreng cina, patayya dll)
Kesian si Faris Adib, masa ni dia demam sebb sakit gigi.. bila gi jumpa dentist, rupanya gusi bengkak.... :(
So sambil makan, sambil layan lagu rock klasik.

nasi goreng ayam

budak kicik yg ralit tengok lampu :)

budak demam tapi aktif...


nasi goreng pataya


Pak Cik , Mak Cik & Arisha
tak sempat snap gambo mknn, dah kena ngapp..
tapi sedap gak spageti, pastu ada order ayam apa ntah nama dia.. lupa plak... hehehhe


So, sapa sapa yg datang ke Penang tu, try la makan kat tari cafe...
sedap... :)


2 comments:

lynn said...

tari cafe ni kat penang kan? best tak mknn dia? review please... blh try nanti bila lynn ke sana :)

dora said...

yupp kat belah tanjung tokong.. google jer map dia...
mknn dia okla, sedap... :)