Feb 21, 2011

Makan2 di Bumble Dee Cafe


Balik dari ofis, selalu gak kami singgah makan kat kedai ni, maklumla dekat sgt dgn umah...
Nama kedai ni Bumble Dee Cafe... first time dulu pergi sebab kedai ni ada jual fancy cupcakes dgn western food.... makanan dia, sedap la jugak... biasalah, ada yg sedap, ada yg biasa je rasanya... dulu2 selalu beli cupcake kat sini, tapi sekrg, kalau teringin cupcakes, baik order dgn husna. Lagi sedap berkali ganda... murah plak tu... :)
macam biasa, budak2 ni akan seronok main-main kawasan tu sambil makan aiskrim.... layan jerlah...













1 comment:

NuRuL HuSNa said...

abg jgn notty2 tau...sian baby...abg nnt kawan ngan chak je k