Sep 14, 2009

4th September - Birthday Arina Natasya

4 September lepas, Tasya pun dah cukup 5 tahun. Kami tak buat birthday party utk dia lagi sebb kan bulan puasa... macammana nak buat kan... so, sebb dia duk sibuk cerita pasal kek dia tiap2 hari, maka ptg tu lepas balik dr opis, amik tasya n adik, kami pun pegi buka puasa kat secret recipe... senang... kat situ kan ada kek.... kami sampai awal gak.... tasya punya boring menunggu nak makan, siap sampai baring2 kat situ....

mama order chic cordon bleu, abah amik seabass fillet fish, sos ijau, tasya mkn spageti, her feveret food la tu...
minum ice blendend mocha.. balik umah, terus kembung perut.. hahahaha..

amik 2 slice jer kek.. buka puasa bukannya lalu nak mkn kek.
faris adib duk main.....
Bln september ni ada beberapa important dates tau...
4th september 2009, birthday Tasya
6th september, our 6th anniversary n Kakak's birthday
7 September, birthday Abah (fil)

3 comments:

Nadiah Sidek said...

wahaha...mmg la ketara sungguh tasya tgh boring smpai baring gaya mcm tu! sekejap je rsnya dia dh besar. dulu duk jumpa kecik lg..

happy 5 years old tasya! ;)

dora said...

memang pun.. masa tu kek sampai dulu, makanan diorg serve nak dekat buka puasa, tu yg dia boring, tak sabar2 nak mkn spageti dia.... nadiah bila balik m'sia??

Mummy Nini @ LyNN said...

Happy Belated Birthday utk Tasya...lapar plak rasa bila tengok cake tu..eeeeeee

Mana ada raya sakan..biasa2 jer.. waaa..best ler raya tahun nie Raya rumah baru.. Lynn plak after Raya baru dapat kunci.. anyway Lynn pun nak mengucapkan "Selamat Hari Raya utk you sefamily" Lynn hulur 10 jari kalo ada terlanjur kata ...
Selamat berpuasaaaa