Aug 16, 2009

Ole - ole dari Sarawak

Halooo kawan2.... Dah lama betul tak update blog ni..... Kebetulan bz ngan kerja, pastu bz jaga anak, mula2 si adik demam, lepas tu si kakaknya plak demam.... huhuhu.. penat.... Maklumlah sekarang ni pun bimbang pasal h1n1 ni kan.... so, memang kena jaga betul2 la dorg ni....

Sebenarnya nak citer, awal ogos hari tu abah kena gi ke sarawak... ada meeting kat sana.... So, mama pun pesan la kat abah kek lapis srwk.. tak pernah mkn, so nak try la.... kek lapis negeri lain dah biasa mkn... ;) nak gak mkn kek lapis sarawak.... sedapnya kek dia.. mcm2 pesen n perisa.... best... Abah ada la beli ole2 sikit kat kami yg tak dapat ikut nih... huhuhu... sebenarnya mula2 nak ikut, pastu mama plak bz weekend tu n meeting plak sampai selasa, so takkan nak cuti lagi.... nak simpan cuti utk raya tau... takperlah, lain kali kami ke sana satu family... tapi mesti round sabah dulu.... nak melawat ou n family dier... lama tak jumpa hang, rindu laaa....
ni la sungai sarawak nun...
abah posing...

kek yg sedap

cantik corak dier

ole ole dr sarawak

kek lapis yg siap2 dipotong nak bagi kat opismate abah n mama...

2 comments:

mimie said...

bestnyer tengok kek lapis tu.... mesti sedapkan.... kalau mimi satu opis ngan akak kan best.. boleh join makan... hihihi...

Mummy Nini @ LyNN said...

Kalo nak beli kek lapis.. kena tau tempat beli.. sebab kengkadang nampak jer cantik tapi tak sedap.

Lynn time raya jer merasa kek lapis.. hahaha.. tak suka sebab manisss.