Sep 17, 2009

Berbuka di Bayview

11 sept lepas, mama dapat invitation dr manager bayview utk sesi buka puasa di sana.... kebetulan jumaat tu cuti sebb nak angkut barang, so ptg tu kami ke sana laa....
tasya seperti biasa happy jer.. sikit2 nak main....
oleh sebb free seating, so kami pun duk kat meja no.10... dekat ngan pintu, so kalau ada faris adib bising ker, cepat2 la blh lari keluar.... sebenarbya event ni mana blh bawak bb, sebb ada tyt... tapi takkan nak letak bb kat umah sorg2...lagipun dorg pun bg jer....






masa nak balik, sempat posing kat sini,... yg lawaknyer, tgh posing2, tyt tgh jalan kat red carpet, senyum jer kat kami yg tgh syok posing...hihihi.. sayang tak sempat ajak tyt posing.. ish.. mana blh, protokol maaaa.. kami rakyat marhaen jer...

No comments: