Mar 15, 2009

Mr. President right after Azan and Iqamah semalam






Macam muka sapa ye?


--------------




------------------------------

12 comments:

alumari said...

Tahniah Khairur....cute baby boy...semoga menjadi anak yang soleh Insya-Allah...maaf tak dapat ziarah coz ada kursus di Pangkor sampai 26/3 ni

theadams said...

tahniah dari kami skelorga! comey mr president of coz la muka mcm mak menakan dia yang anggun ini, bakal quuen of england!

Anonymous said...

Tahniah bro...
moha dgn kehadiranya, akan menambahkan lagi seri dan kebahagian hidup kalian berdua.
Insyaallah...

-syaiful-
INTAN

jimbo said...

muka tu macam muka president umno je,, heheh

gurau aje

KHAIRUR RAHIM said...

to hafiz al-umari:
takpa, nanti bila2 senang boleh ziarah

to jimbo:
muka macam presiden umno takpa;
perangai nanti InshaAllah macam RAsulullah SAW dan para Sahabar r.a.

to my sis:
Which part of Dublin are you at?
Nanti join la IRA. Pastu buat republic UK.

theadams said...

Kami kat Dublin city center now, tengah cari rumah kat luar town sikit... will keep u posted!

Anonymous said...

Tahniah Khairur n Dora...
Ahmad Faris Adib... selamat lahir ke dunia....
Natasya...seronok la dapat adik...

NurBalqisSyaza&Irma&Rusli

Mummy Nini said...

Congratulations Dora on your newborn baby boy.
Emm.. baru sorang nie jer ke?
3.68kg .. mau tak hardly push .. hehehe.
Hopefully Mummy & baby sihat hendaknya ..

Faza said...

Believe me Brother, when I recieved the sms news about your baby, I was having a kind of very happy feeling.. May Allah guide him (Ahmad Faris Adib Bin Khairur Rahim) to the path of Nabi saw and the Shahabi RAhum like his father and mother wish..AMIN.

Anonymous said...

Congrats to Dora & Rahim, and not forgetting Kak Long Tasha :)

This baby lahir at which hospital? Selamat 'berpantang 100 hari' 2 both of u yer ;)

Luv,
Kak Long aka Mummy AdibAqil & AdliArif

p/s: The handsome boy looks like Dora...sorry Rahim, try again...hehehe

KHAIRUR RAHIM said...

kak long, try again - my pleasure ;)
Mesti lah ikut muka emak, kan anak lelaki. Ikut muka emak la hensem.

NaDiaH SiDeK said...

tahniah ye abg khairur dpt baby boy! tasya tak jeles ke mak ayah dia dpt anak baru? hehe. lama dh tak jmpa tasya. krm slm la kat kak dora ye. ingt ke tak lg ntah...?

nadiah, w.zaki & w. safiyyah